Ryttare från Sverige

Upptäck de verhalen efter våra kunder. På denna sida delar vi inspirerande bilder och erfarenheter av passionerade anlitare som är eleganta från våra tävlingsmärken. Låt dig inspireras av framgång, tävlingar och vackra ögonblick som de har haft i vår tävling.

Jessica Lynn Thomas

Jessica Lynn Thomas är belägen i Tyskland, men är en av de bästa anlitarna i Sverige. Jessica har tryckt sitt stämpel som en av världens bästa unga hästar, träffade talloze övervinster i Bundeschampionate och en silveren medaille på WK Young Horses tillsammans med sin hemlighet.

Knappetikett

Lägg till en tagline

Jaqueline Lindström

Para ihop text med en bild för att fokusera på din valda produkt, samling eller blogginlägg. Lägg till information om tillgänglighet, stil eller till och med ge en recension.

Knappetikett

På trend i Sverige

Upptäck Comfort från matchjassen från Sport tech merinowol

Vi är starka i de extraordinära egenskaperna för merinowol, framför allt för att skapa bekväma och stilfulla paardrijjassen. Våra tävlingar är tillverkade av högvärdig merinowol, vad en unik rijupplevelse erbjuder. Här finns några kännetecken för våra exklusiva konkurrensutmärkelser:

Temperaturreglering De naturliga termoreglerande egenskaperna från merinowol kommer helt att vara rätt i våra jasjes. Of je nu in de kou traint of actief bezig bent in the warmte, de merinowol past zich aan jouw lichaamstemperatur aan voor maximal komfort.

Ademend vermogen Ervaar de frisheid under het rijden. Den höga kapaciteten av vår merinowol ger en effektiv avföring av fukt, vilket gör att du blir kylig, även under intensiva ritten.

Zachtheid Onze paardrijjasjes känns zijdezacht aan op de huid. De fina merinowol garandeert inte bara komfort, utan även rörelsefrihet under varje rit.

Naturlig elasticitet tack vare den naturliga elasticiteten av merinowol och den tillfogade stretchen njuter av flexibilitet utan eftergifter att göra på formen. Våra jasjes bibehålls i sin eleganta passform, även om de används upprepade gånger.

Geur- en vuilbeständig Merinowol är en naturbeståndsdel mot geuren en vuil, vad betyder att din paardrijjasje fris förblir, även när du är i stallen. Underhåll är enkelt, och hållbarhet av materialet är en garanti för långvarig användning.

Duurzaamheid Investera i vår konkurrenskraft innebär att investera i hållbarhet. Merinowol är känd om sin slijtfasthet och vårdbarhet för rimpels, vilket gör att man alltid kan hitta sin bästa utställning. Daarbij är merinowol biologisch afbreekbaar.

Upptäck skillnaden från högvärdig merinowol i paardrijkleding. Rij med komfort, stil och tillit i vår exklusiva samling paardrijjasjes.

Upptäck komforten från vår matchjassen från merinowol

Vi är starka i de extraordinära egenskaperna för merinowol, framför allt för att skapa bekväma och stilfulla paardrijjassen. Våra tävlingar är tillverkade av högvärdig merinowol, vad en unik rijupplevelse erbjuder.

Läs mer